Träning

publicerat i Allmänt;
I kväll va de dax för ännu ett träningspass =) Jag önskar verkligen att jag hade börjat med detta för flera år sen... Pga många anledningar så önskar jag att jag hade gjort de men de är ju bättre sent än aldrig.

Idag fick de bli ett styrkepass dock inte lika skönt som när man kört MRL eller Body step kändes som att man inte prestera lika mycke som gjort på dom andra passen men de kan ju vara bra att få träna mina stackars spagetti armar lite :P sen träna vi ju mer än bara armar....
Fixade även träningskort så nu blir de hårdträning =)) Imorn blir de body step eventuellt att de kanske bli spinning på fredag.

Så nu ger jag upp för idag och kryper ner i sängen med hjärtat.

Natti

ANDAS

publicerat i Allmänt;
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20.........
ANDAS!!!! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ANDAS!!!

Tur man ska iväg och träna i kväll!!

God kväll

publicerat i Allmänt;
Gud så skönt de va att komma hem.. Sov över på jobbet från fredag till lördag men idag fick jag hemlängtan så måsta bara hem - annars va de tänkt att jag skulle sova där i natt oxå.
Börjar klockan 7 imorn bitti så snart tänker jag hoppa i säng men måste ju vänta på att tvättmaskinen blir klar så jag kan hänga den. Inte för att jag förstår varför jag i hela skogen skulle sätta igång den nu...

I vilket fall så har jag varit lite halft invalid... Träningsvärken jag haft va inte att leka med dagen efter MRL:n hade jag sån där skön träningsvärk men sen på kvällen va jag ju iväg på body step vilket va en nära döden upplevelse.
Armhävningar och grejer... sen när fan gjorde jag sånt då?? Nä just de ingen som kan minnas de heller...
Men innerst inne så va de jävligt skönt.. som sagt på morgonen när jag vaknade och skulle ställa mig upp -  haha ja de va fan inte lätt jag kunde verkligen inte gå på benen för att inte tala om att försöka ta sig ner för trappan =)

Bara jag hade hållt igång en stund så gick de skapligt och att sätta sig va de inte ens på tal om!
Nu känns de helt ok så till veckan kör vi igen.

Men nu ska jag måla klart naglarna sen duscha.
Natti natti!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Då va de slut på långledigheten... har jobbat idag och jobbar hela helgen.
Fast efter 5 dagars ledighet så kan man ju inte klaga på att man måste jobba... =)

Igår va jag iväg och tränade MRL så jävla skönt va de - nästan lite underbart fast de va hur jobbigt som helst..
Kläderna va ju lika blöt som när man tar ut från tvättmaskin :P Min själ mådde ju riktigt bra av att få pressas på de viset... Imorse kändes de helt ok men allt längre fram på dagen så kom de en djävulsk träningsvärk.  Jag ska vara glad om jag kan gå på dom imorn för ikväll ska oxå tränas fast Body step..

Träna, yoga och avslappningsprogram... fan jag kommer ju bli värsta eliten jö =) Men om jag ska vara helt ärlig så hade jag aldrig ens tänkt tanken på att träna eller nåt sånt om de inte va för att man mådde som man gör

Så nu tänker jag vila lite så jag orkar me träningen.

Hej svejs!

Skor

publicerat i Allmänt;
Idag va de en äldre man på jobbet som sålde skor - Såna där riktiga arbets skor, tofflor mm
Dom va så super sköna och helt underbara och bara därför så måsta jag köpa 1 par.... fast i slutändan blev de ju
faktiskt 2 par =) Ooooopzzz

Jaja så kan de bli men de är ju faktiskt bra om man har riktiga arbets skor när man jobbar då man faktiskt springer på ett stenhårt golv hela dagarna.


Så här ser iaf vinter kängorna ut, riktigt varm och skön va dom!
Nuuu kommer mina fötter att må bra =)

ryser...

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade jag klockan 6 och kroppen skrek som aldrig förr. hela kroppen ville bara vrida sig i 190 grader och de kröp som ormar i hela kroppen =( Varenda muskel och benbit var så sjukt spänd  - De gjorde fan ont!

Så idag är de en sån dag som jag drar mig undan lite och är för mig själv. Just nu färgar jag iaf håret och har stereon på obarmkusligt hög nivå.. skulle helst bara vilja skrika ut allt.


här kan ni ju titta på en risig bild... fast håret är iaf klippt!

Dagen...

publicerat i Allmänt;
Strålande sol idag så de blev en tur till skogen och plocka blåbär








Mysigt hade vi =)
Efter att vi kom från skogen så va de bara att laga middag och duscha sen va de bara iväg till frissan
eftersom vi skulle klippa oss.




Tyvär blev de lugg igen men vi hade inget val eftersom hon hade klippt sig själv i håret...
Men vacker är hon ändå <3
De klipptes lite över 1 decimeter så nu kan vi fortsätta spara igen.

Jag blev av med en hel del hår jag oxå - Fast en lite svans får jag upp sen får vi se när jag tänker klippa
mig igen.. Min bästa frisör flyttar till Sthlm och hon jobbar bara 1 vecka till =(


Emilia klättrade även upp i ett träd vilket slutade med att hon inte kom ner....


...Så Sven fick rycka in.

Själv har jag nyss tryckt i mig kvällsmacka så nu blir de sängen.

Tack

publicerat i Allmänt;

emilias nya "sparkdräkt" som hon fått. så söt i den <3

Hälsohelg

publicerat i Allmänt;
Helgen har varit jätte bra synd bara att den har gått så himla fort =(
I fredags när Laura kom va vi hemma en stund bara sen bar de iväg till Mittiafesten. De va mat och dryck för hela slanten och dessutom en hel massa buggande =) Måste ju erkänna att de va ju inte de lättaste att bugga med folk som va berusad när man själv va nykter.

Men kul va de. Vid 1 tiden blev de Järnvägs och där har man ju inte varit sen i December och som vanligt så blev de tidiga moron innan vi kom i säng...





Ja de va ju även en från American loggers (prog från discovery chanel)

Lördag morgon klev de upp 2 risiga människor (larva och Sven) dom både lukta och såg j*vligt risiga ut =))))
Fast ja ska inte säga nåt för jag kände mig himla bakis jag med fast jag inte drack...
De blev mässa mat hos svärföräldrarna och även lite fest här hemma med grannarna så klockan blev ju även ganska mycke även då.

PÅ söndag va vi alla hurtiga de blev ett varv runt kyrksjön, avslappnings stund och en herre massa yoga
jag måste ju säga att de blev seriösare än vad jag hade trott - och faktiskt himla skönt!!!






Laura har åkt hem och nu är de åter tyst hemma igen =( Tillbaka till vardan och verkligheten!!!




Tack & hej för den här gången lilla vän <3


Onsdag

publicerat i Allmänt;
Idag får de bli en del tvättning IGEN... Ibland önskar jag verkligen att man bara kunde kasta kläderna när dom va smutsiga och sen köpa nya för herregud vad jag kommer tvätta ihjäl mä snart :P Tänk den dagen man får fler barn då... Hmmm -  Visserligen så är min lilla prinsessa en mästare på att lorta ner sig och de kan bli flera ombyten per dag.
Men de är ju tur att man har nåt att göra ibland så att säga ...

I morgon är de dax att jobba igen huvudvärken har släppt men har fortfarande himla ont i ögongloben när jag tittar. Jag skippade Citodonet, kändes liksom inte så roligt om jag ska gå runt och små sväva i de blå... tycker de är tillräckligt jobbigt när man har panikångest och hela världen känns som en tecknad film.
Tur jag bara jobbar imorgon kväll och på fredag dag sen är jag långledig till nästa torsdag =) tjohooo

I helgen är de Mittia mässan så på fredag kväll ska vi på festen inne på Mittia med mat/dryck och underhållning på Lördag dag blir de att kolla runt på mässområdet.. Bara hoppas att de INTE regnar för då drar jag genast täcket över huvet!
De bästa är iaf att Larva (emilia säger så) kommer upp och ska vara med oss i helgen =) Vi ska nog hinna med en åh en annan promenad och terapi under tiden hon är här... Tur dygnet har 24 timmar och att man slipper vakna upp och känna den där hemska bakfyllan som vi har en tendens till att få när vi umgås :P

Men nu kallar tvätten....



Rensning!

publicerat i Allmänt;
Idag har de rensats i klädskrubb och förådet ute. Jag tycker absolut inte om när de är stökigt MEN jag måste liksom ha ett ställe där jag bara kan få ha stökigt och kasta in saker åå med de bara smälla igen dörren =)
Just därför har skrubben blivit ett "offer" för de.

Idag tog jag Och Ulle tag i de... Vilket tog nästan hela dagen. Mycket saker/kläder/gardiner mm som har kastas nu och mycke plats blev de oxå!



Riktigt skammligt för hur de såg ut.. USCH!!!!






Nu blev de liksom bättre plats =))))






De blev ju liksom en hel del om man säger så =)

Så nu mår min själ bra!

Bläääää

publicerat i Allmänt;
Ja de va ju en kul jobbe helg... eller så inte!
För de första så har jag en skit jobbig huvudvärk sen ett par dagar tillbaka plus att de gör skit ont i hela ögongloben när jag försöker titta åt siderna, upp eller ner. De liksom "pulserar i hela huvet när jag ska göra nåt men så länge jag inte gör nåt avancerat så går de bra.
I förrgår natt fick jag en sån jävla panik ångest attack så jag va fan nära på att ringa 112, hela dagen igår på jobbet va skit jobbig och en mongo huvudvärk som inte gjorde saken lättare.

När jag hade slutat och satt mig på tåget så brast jag i tårar - De gick inte ens att hålla emot.... De är ju skit jobbigt när de svackar så väldigt, ibland känns de verkligen hopplöst men jag vet ju oxå att jag har haft bra veckor oxå så jag måste väl kanske se de positivt att de finns ju även bra tider.

Hur som haver så orka jag inte med denns huvudvärk så jag ringde 1177 (orka åka på detta inkompitenta sjukhus)
för att fråga om råd ... Damen jag pratade med hade själv aldrig haft huvudvärk så hon kunde liksom inte uttala sig om en sån smärta typ.... Men hon misstänkte typ migrän men hon ville faxa upp papper till akuten så dom fick kolla...
Så där rök min chans att slippa åka dit de va ju liksom bara att göra de.

Väl där kolla dom blodtryck, syresättning och för att inte glömma så kolla dom en temp oxå..gaah
Läkaren gjorde en del "test" känsel, balans mm undrade om jag eller någon i släkten haft migrän men som sagt jag har aldrig haft och jag vet faktiskt inte om nån i familjen har de heller.

Doktor skicka med 6st Citodon plus att jag skulle hämta ut på apoteket imorn... Öm om jag ska vara ärlig så tänker jag skippa att ta dom för jag kommer verkligen att sväva i de blå. Vilket jag inte alls har någon lust med hellre går jag runt med sprängande huvud.
Man kan ju visserligen prova med en halv och skulle de bli obehaglit av bara en hsalv så får jag väl ringa och be om en svagare värktablett.

Sjukdag idag och imorn sen får vi se hur de blir med resten av veckan. Hoppas innerligt att de släpper snart - Helst nyss! Sen tycker jag att är de någon form av migrän så ha man väl inte de i flera jävla dagar? Eller???

Jaja de visar sig nu ska jag iaf vila en stund.

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Ja då har man ännu en jobbar helg framför sig....
Känns nästan som att man iinte gör nåt annat än att jobbar helger men nästa helg är jag iaf ledig och även långledig de kommer att uppskatas! =)

Alltså beställer jag sol och värme Mycke värme ska jag ha då! Vädret som är nu tycker jag verkligen inte om rena rama hösten och de gör en ännu mer deprimerad....
Så därför skulle jag helst vilja åka utomlands några veckor fy så skönt.

Jaja tillbaka till verkligheten och bort från drömmar om sol och värme för de kommer ju inte hända ändå...
Annars då hur mår jag?! Ja jo jag måste säga att de faktiskt är bra - känns som att orken har kommit tillbaka helt förutom att jag känner mig sjukt trött jämt men de struntar jag i...
De som kan få mig att svaja lite är när de blir för rörigt och stressigt på jobbet eller hemma man är fortfarande skör men hade tänkt att försöka ta tag i lite motion nu när man har lite ork.

Sen måste jag fortfarande jobba med mig själv och hantera saker men de kan jag faktidskt inte klara av själv
De blir terapi nåt tag och förmodligen läkarbesök om hur de blir med medicinen har ju redan ätit i nsätan 4 månader lägsta behandlingstiden är 6 månader så de är ju inte så långt kvar... Undra hur livet kommer se ut då?!!
Faller man tillbaka eller står man kvar fast vad vet jag man kanske får äta ett tag till anntar att de är läkaren som bestämmer de... För hur vet man igentligen att man "överlever" utan, de är ju ändå medicinen som gör att man klarar av att leva "normalt"

Ja mycke tankar har man men allt har sin tid - de blir nog bra hur som helst huvudsaken att jag mår bra =))))

Nu gosar jag ner mig i soffan med Emilia <3



Träslottet

publicerat i Allmänt;
Igår åkte vi till mormor över dan.
De blev en tur till Bollnäs på Jysk och Rusta senare på kvällen blev de ett besök på träslottet - ett helt underbart mysigt ställe















Hit ska vi verkligen åka fler gånger..

Ny vecka

publicerat i Allmänt;
Ja de kanske är dax för en liten uppdatering - Va ju ett tag sen nu...
De har iofs inte hänt så mycket, har mest jobbat och slöat hemma Men i helgen så hade vi kalas.
Först åt vi middag hos våra underbara grannar som tack för vi brukar passsa barnen eller bara vill ha dom ändå
dom har nästan blivit som våra små "fosterbarn" =)))) hehe
De är härligt med barn även om de vissa stunder är väldigt jobbigt.... =)

Efter middagen hade vi bjudit hit svärföäldrana med svåger/svägerska och respektive då dom skulle fira mig sen jag fyllde år så vi slet med oss grannarna hem ocg firade.
Vi hade gjort tårta och fikabröd och sen blev de även lite fest, de blev lite små slirigt för en del =) Själv håller jag mig till alkoholfritt så jag tillhör inte nån av dom som va slirig iaf :D

Trevligt hade vi och fina presenter fick jag av både grannar och svärföräldrar!
Synd att jag inte fick fram kameran bara....

Imorn och på onsdag är jag ledig så jag tänker endast mysa och slöa känns liksom som att min kropp hemskt gärna behöver de! Gjorde ett ryck i dag efter jobbet med att putsa fönster i kök och vardagsrum samt satte upp nya gardiner som jag inhandlat.
Eventuellt att jag kanske måste ta tag i tvätthögen......................

Nu får de bli en dusch och sen sova! Natti