6 årskris och gravidkrämpor

publicerat i Allmänt;
japp de är precis så de är här hemma nu - Min prinsessa har försvunnit och blivit ersatt till ett litet monster :( Mitt mamma hjärta blöder och håret blir grått. 6 årskris/trotts även kallad "lilla tonåren" är då inte en lätt match...
SUCK Jag vill att min älskade lilla prinsessa ska komma ur denna hemska trotts NU ♥

Själv lider jag bara av grividkrämpor, har tagit kontakt med barnmorskan så jag kan få hjälp med vad jag ska göra.. Jag anntar att de blir ett bokat besök med familjeläkaren. De är ju så himla "skönt" när man mellan varven knappt kan gå, sitta eller ligga. Inatt sov jag bara nån timme för att de gjorde ont så fort jag skulle röra mig.
Desto jobbigare att knalla runt en dag på jobbet :/ Jag har inte haft en enda månad utan sjukfrånvaro =( känns ju verkligen inte roligt.
Som nästan aldrig var hemma om de inte va VAB så nu blir det inget jobb förns på lördag kväll.. Kul!

Tur är ju att tiden fortfarande tickar väldigt fort så snart är allt ont ett minne blott ♥

Blä

publicerat i Allmänt;
Gud vad jag inte har lust med att gå på denna utbildning idag.. Sen jobba kvällen! Visserligen är utbl bara 3 timmar men ändå.. Jag hade hellre legat ute i solen =)
Måste ju passa på innan de blir för varmt - Tyckte liksom att det va nog varmt igår svetthormonerna är inte att leka med kan jag tala om.
Förutom att jag inte villa göra nånting idag så är det ju faktiskt bra.. Jag växer och frodas, fetare för var dag som går :P Ont mellan varven och små jobbigt att jobba. Precis som de ska med andra ord.
Imorgon ska även barnvagnen få flytta hem =) Den hämtar vi imorgon efter de att vi varit på handledar kurs - ja även imorgon eftermiddag blir de utbil Jag tycker verkligen inte om kurser/utbil men ett måste ibland.
Men sen tänker jag då allt njuta hela helgen av att vara ledig och ligga i solen =) för fint väder ska de ju bli!
Nu är det dax att göra sig klar ...

<3

publicerat i Allmänt;
Ja nu har JAG bestämt att vi ska boka tid hos anna-lena Nordebo för att knäppa gravidbilder
De är verkligen vackert med dessa foton så en serie med mig, magen emilia och sven ska göras ♥

Kläder till mina bästa

publicerat i Allmänt;
Till Emilia ♥
Emilias
Emilias
Till lilla fröet ♥
till lilla
:)
Har tröttnat på HM.s kläder för länge sen - å nu har jag fastnat för en annan sida =)
*Bättre kvalite
*mer att välja på
Men dyrare... Men helt klart värt de!
♥ ♥ ♥ ♥

ja nä men.. okej

publicerat i Allmänt;
Oh lord - Ibland önskar jag att jag inte va så jävla fet så jag kunde ut och springa av mig en jävla massa irritationer!! För tjock och för ont!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. . . .
Jaja ingen ide att hänga upp sig på de!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Jag är fortfarande så himla förvånad över att veckorna går så fort de är ju redan torsdag och nästan helg igen - Veckorna borde igentligen stå stilla.
De händer lite av varje nu för tiden faktiskt vi va ju på ultraljud för nån vecka sen, den nya tiden blev 4 oktober så nu blir de 2 oktober barn ♥

Emilia har börjat skolas in på skolan = ÅNGEST!!!!! Men de va ändå en så härlig känsla =))) De är liksom blandade känslor...
Tänk att hon har blivit så stor ♥ ♥

Har fått åt ishias nerven (aa vilken nerv de nu är) lika som när jag vänta emilia - Ingen skön smärta
Vekryggen och hela den nerdre delen fram som bak har gett upp nu så smärta går man med varje dag sen är vissa dagar bättre än andra ..
Att jobba inom vården gör inte saken bättre med allt spring, lyft, hej åh håå - Dock hoppas jag att jag fixar att jobba till Augusti som jag tänkt, chefen börjar bli lite orolig hon oxå om jag verkligen kommer orka de ....Men de visar sig jag har ju inte så långa pass på dagarna och är ledig rätt mycke ändå, så de är bara att vila när man är ledig.

För övrigt så är de bra iaf =) Idag så skruva jag och emilia ihop bäbis sängen och dona - Hon vill ju så gärna fixa allt även jag vill ju de men ja... Så nu är sängen på plats och dess saker som hör till ♥
Något tidigt men vad gör de =)

Tror jag är tidig med de mesta faktisk..
Barnvagn har vi ordnat men inte hämtat hem den


Så ser den ut..

De som vi inte ordnat ännu är bilbarnstol och skötbord sen är de väl sånt där småplock som ska ordnas men de finns ju en hel del tid kvar till de.

Men nog om de nu är det dax att göra middag - de kurrar i min mage =)