26 Juni.

publicerat i Allmänt;
Idag har vi haft avslutning med emilias dagmamma - usch va hemskt :( Världens underbaraste människa men vi bor ju nära och har lovat att hälsa på.
Det känns jobbigt att lämna den trygga punkten för att till hösten börja i skolan :/ Liten blir stor ...


Emilia hade plockat blommor på morgonen till Gudrun..

även gjort smörgåstårta och köpt present.

Just nu har vi lite sommarlov eftersom jag är sjukskriven, synd att de inte är något badväder men man kan ju alltid roa sig med annat.
Vi ska iaf på Järvzoo i slutet på veckan - frågan är ju bara om jag kommer ta mig runt eller om jag får stanna kvar =) tur man kan hyra skrinda dock inte alls troligt att den håller för min sumovikt .
jaja... Bekymmer vi får lösa då .


Annars försöker jag att göra mest ingenting för jag får ändå sota för de efteråt.. med andra ord så får jag jätte ont och knappt kan gå.
Klippte gräset i förrgår vilket resulterade i att jag knappt tog mig ur soffan på kvällen  igår hade jag tvätt dag och massa andra måsten vilket har gjort att jag är halv trasig idag.
Ganska svårt att undvika och inte göra saker.. men väldigt svårt att försöka göra nåt när jag väl ligger och har jätte ont.


Sova, sova sova är vad jag nog skulle kunna göra mest just nu.. de är helt sjukt hur trött man kan bli tacka gudarna för att de går över sen! känns lite som att jag sover bort dygnen, fast de gör jag nog kanke oxå....


Nä nu är det nog för idag - dusch sen tänker då jag lägga mig och sova ... igen =)

Ja faktiskt!

publicerat i Allmänt;
Dåliga människor hamnar inte i helvetet,
de är redan där,
de är därför de beter sig så dåligt.

Ett väldigt bra citat som jag läste... och nu säger jag god natt ♥