hua

publicerat i Allmänt;
Idag har jag sån fruktansvärd värk :( De är verkligen inge kul längre... Jag blir så arg när jag är så begränsad till att göra saker.

Småsaker och vardagliga saker som knappt funkar att göra för att det gör så jäkla ONT!
Saker som att hjälpa Emilia gör mig bara så ledsen för att jag plågas av smärta när jag ska hjälpa henne - de känns jätte jobbigt.

Fast vem har sagt att de ska vara lätt?!?!! Dock hade jag önsakt mig en något smärtfriare tid.
Jag är iaf glad över att de inte är sä där jätte långt kvar.. Och jag vill att de ska vara klart hellst nyss =) Längtas jätte mycke efter de lilla fröet som bor i magen ♥

Kvällsfika en JÄTTE varm dusch och sen sängen... sova de är vad jag vill göra!
Så jag säger god natt ja..

Hemma igen.

publicerat i Allmänt;
Nu är vi åter hemma och Emilia är hemma igen ♥ Precis som de ska va.
De har varit en bra helg men synd att jag inte orkar vara med så långa stunder på allt. Förmodligen så va de sista mässan för min del och tar nog en pause från dom för ett tag framöver..


De känns att de varit en halv jobbig helg idag, de får nog bli en tidig kväll här hemma idag =)
Jag får ta att vila upp mig inför helgen och inför nästa veckas husvagns tripp
I helgen ska vi nämligen på dop, 30 års fest och 25 års fest, jag vet inte hur vi ska hinna med allt men ....
På måndagen åker vi iväg med husvagnen å de ska bli så skönt och härligt! De finns inget bättre än husvagnsliv och emilia tycker de är super mysigt.


från förra året :)

Så denna vecka tänker jag helt enkelt bara försöka VILA!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Så va de helg ännu en gång.. Nästan iaf =)
Å äntligen snart SÖNDAG!!! Denna vecka har varit värdelös - Har haft en ENORM längtan efter Emilia och jag har varit gråtfärdig och haft ångest för att jag vill att hon ska komma hem :( Riktigt hemskt med andra ord..
Men nu är det inte många dagar kvar tills hon kommer hem mitt älskade gryn ♥ ♥



Igår började jag jobba efter en kort sjukskrivning .... japp de gick ju j*vligt bra, eller så inte!
Har varit till läkaren igen och varit hos en sjukgymnast.. Ingenting går ju liksom att "bota" de kan ju bara lindras genom att faktiskt VILA som jag är urusel på sluta bära/lyfta tung och i överhuvet taget undvika allt som är påfresstande. Vilket inte heller är så lätt!

Kan säga att nedräkningen har börjat 12 veckor kvar och förhoppningsvis springer dom iväg lika fort som resten av graviditets tiden har gjort, fast den har varit besvärlig så har de gott undan!

Om någon timme så ska vi iaf åka neråt i landet närmare bestämt ca 75 mil :/ Kämpigt måste jag säga - men de är ju bara jag och Sven i bilen så kan ju variera med att ligga i baksätet och framsätet =)
Åter på Söndag igen.

En massa fika, götta och pauser så ska de nog gå bra.

Ha en trevlig helg ♥

Bitter!

publicerat i Allmänt;
Vilken hemsk dag.. I natt har jag sovit nästan noll fast jag är så himla trött. Vi la oss strax före halv 10 och jag somna kl 04.00 och sov till kl 08.00 :/ Fan va kul liksom.

00.30 gick jag upp och plockade ur diskmaskinen och satte in "gammal" disk fixa lite till sambon skulle upp å jobba sen låg jag på knäna i badrummet och skura. Mmm de kändes för invalid blev jag men jag får då andra sidan skylla mig själv när jag håller på så. Jag vet ju faktiskt själv att kroppen inte klarar av så mycke just nu och ändå fortsätter jag.

Men vem vill ligga still i 24 timmar dygn efter dygn?!?? inte jag iaf...

I morgon ska jag jobba oxå ( de får jag oxå skylla mig själv för) Har inte ringt och begärt förlängning av min sjukskrivning som jag skulle ha gjort så därför gör jag ett försök att jobba 2 dagar nu.
chefen tyckte inte ens att jag skulle prova när hon ringde i morse men självklart fick jag ju göra som jag ville..

Så jobbiga sömlösa nätter är väl nåt jag får stå ut med fram till de är dax.. Ont jobbigt och tröttsamt!
Kan även säga att soliga dagar som dessa skiter jag fullständigt i dom är bara jobbiga och äckligt varma - man klarar ju av att sitta max 10 minuter sen är man ju som en enda stor svettig dunderklump.

Nu har jag spytt ur mig de iaf! Åh ja jag är en riktig bitterfitta, kan säga att jag njuter inte alls av de här just nu.

Blääääääää.