less!!!!

publicerat i Allmänt;
När man äntligen blivit något så frisk från influensan så man kunnat börja jobba igen så får man helt plötsligt andra jävla bekymmer.

I förrgår svällde jag upp i ögonen, öronen klåda och bölder över hela mig - slutade med att jag måste upp på akuten åh där fick jag snabb värkande kortison och klåddämpande tabletter.
Fick vara kvar i 3 timmar innan dom släppte hem mig så dom såg att de började lugna ner sig...
Förklaringen va nässelutslag som blivit en allergisk reaktion och som skulle försvinna och förmodligen inte komma tillbaka.
Igår kväll började jag känna att de ploppa upp bölder i huvet som kliade och kl 05.00 imorse vaknade jag av en fruktansvärd klåda ännu en gång.
Frukost och efter de blev de akuten igen - Ännu en dos med kortison och stanna kvar tills de börjat gå tillbaka sen blev jag utsläppt igen.
även denna gång fick jag förklarat för mig att de förmodligen inte skulle komma tillbaka - mmm nä okej fast jag skulle ju kunna tycka att de vore bättre med ett allergi test så slipper jag springa dit upp varannan dag och dessutom slippa se ut som ett freak!!
Och dessutom kunna unvika de som gör att jag blir till en svälld åh kliande böld Märta!!!
vad är problemet????? jag är mottligt less på allt nu.
Trevlig helg

Dålig uppdatering..

publicerat i Allmänt;
Här var det länge sen jag skrev.. och förmodligen så har de väl kanske inte hänt så otroligt mycket heller.
Kan iaf säga att nedtappning gick kanon bra!! Fick ju en liten svacka men den försvann näsatan lika fort som den kom =) Sen dess har jag mått bra oxå - ingen är gladare än jag!!
Förutom de så har både jag och emilia varit jätte sjuka slutade med att jag blev sjukskriven - för första gången i mitt liv! På måndag ska jag iaf iväg åh jobba första dagen igen.
Men annars flyter ju allt på som vanligt
ikväll blir de mys och melodifestivalen ♥ ♥
Ha en trevlig helg