Konstig dag...

publicerat i Allmänt;
Klockan ringde som vanligt 05.30 emilia och jag gjorde oss klara sen gav vi oss iväg till dagis och jag till jobbet..
Väl där såg vi alla att de liksom va nåt som va fel - Joo de va 5 personal vi ska ju vara 4 st... Hmmm
Ja de hade liksom blivit fel på shemat så eftersom jag ändå inte mådde så bra då ångesten kom krypandes igår kväll så åkte jag hem. Strax efter halv 8 va jag hemma igen =)
Tände ljus och värmde mig en varm kopp the sen burra jag ner mig i soffan framför den nya tv:n åh ja jag somnade och sov ett par timmar men skönt va de!

Dagen har liksom varit lång och konstig bara för de... Men imorn kväll ska jag iaf jobba - Emilia åker till pappa och Mia imorn redan då han fyller år så hon får fira med pappa, Sven och jag får ta de på söndag eftersom inte vi kan åka i morgon kväll.

Nä de börjar faktiskt bli dax för att nanna kudde så lika bra att jag avslutar inlägget...
Har ju inte nåt vettigt att skriva iaf =)

Zzzzzzzz

Hemma igen...

publicerat i Allmänt;
så va vi hemma igen.. Helgen har som vanligt varit super bra när vi är på mässa=)
Härliga och trevligt folk!
Resan upp gick kanon bra, Emilia somnade strax utanför Hudik i Sundsvall hade vi pause så då tog jagf ut henne för att kissa sen somna hon om igen. Hon vaknade strax innan Ramsele och va på strålande humör trotts att klockan va 02.30. Väl där så va de ju full fart på området så klockan blev efter 4 innan vi kom i säng.

De har liksom blivit sena kväller och tidiga mornar =)


På väg upp =)









Synd att helgerna jämt ska gå så fort men nästa år är de dax igen =)






Emilia och Fredrik (från idol)


Jonas och Emilia dansar =)













Så va de med den helgen! I kväll har jag boka tvättstugan så bara att tvätta upp allt sen helgen....

Mollys house..

publicerat i Allmänt;

Ja så här såg huset som molly ska bo i innan "styling" inte alls vackert


Men nu ser den ut så här =) betydligt finare, lite småfix sen är den tipp topp!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Idag va vi som sagt till Hudik - Emilia va super duktig hela tiden =)
Tyvär så visade de sig att hon va översynt... Precis på gränsen så vecka 40 ska hon prata med en specialist ögonläkare för barn om de är så att hon ska börja använda glasögon..

Hon fick ögondroppar som vidga pupillerna och efter ett tag så blev de ju att hon inte såg ordentligt och blev ljuskänslig.. Hon blev rätt ynklig och grät mellan varven.


Solglasögonen på plats då de blev jobbigt.


Pupillerna blev ju jätte stor - såg ju hemskt ut =(


Undersökningen..

Ja så så blev de... Bara vänta och se.

Packningen är iaf packad och klar, tror vi fått med oss allt =) I kväll åker vi iväg till Ramsele.
Emilia och jag åker med svärföräldrarna och Sven och Anna åkte iväg redan imorse. Skönt att få sova i husvagnen igen så himla underbart att sova i denna vagn!!! Emilia längtar hon oxå =)


Ha en bra helg!

Ramsele

publicerat i Allmänt;
Mot ledighet och mot Ramsele =) Japp sent imorn kväll åker vi upp till Ramsele på lastbilsmässa.

Men imorn bitti ska jag Emilia och hennes pappa åka till Hudik då hon har en tid på ögonmottagningen så nu håller vi ALLA fingrar och tår för att hon inte behöver ha glasögon!

........

Mot ledigheten =)

publicerat i Allmänt;
Nu har jag gjort helg och de känns verkligen jätte skönt! Åter på jobbet Måndag klockan 7 :P
Imorse började de med att vi försov oss - lagomt stressit blev de så jag inte skulle missa bussen och jag fick börja med att springa kl 6 på morgonen, Emilia tyckte dock att de va himla kul att jag sprang och hon cykla.
Väldigt rogivande...Eller så inte!

Efter jobbet skulle jag till tandis då jag hade beställt tid.
Eftersom man "lider" av både deprisson och panik ångest så är hela kroppen en enda spänd muskel och på nätterna pressar jag käkar, tuggar,trycker, gnider och även på dagarna går jag och biter ihop - till och med när jag pratar =( Ja allt de  där gör att jag har väldigt ont i mina käkar och kan knappt gapa på morgonen för att de gör ont.
Tandläkaren såg att jag hade ett väldigt stort "bettfel" jag fick slipa alla tänder (dock inte framtänderna) för att jag bet inte ihop som vanligt, snett och konstigt... Plus att de fick bli bettskena så avtryck av tänderna är gjorda och jag kan nu bita ihop som folk igen utan att tänderna lutar.

Så nu kommer jag bli 3000 fattigare p.g.a att man mår bäver och man ska måsta va som en stelopererad mupp!

Tyvär så har jag blivit mer spänd igen för jag har inte kunnat tränat då jag har jobbat kväll när träningen har varit inte har de blivit några avslappningsövningar heller! Så 2 veckor utan nånting och de känns.... Kroppen mådde verkligen bättre av att få pressas av träning och avslappnings grejer.

Nu måste de bli SKÄRPNING!!!!!
I helgen får de bli några varv runt kyrksjön och MASSA avslappning!!!

Men nu tänker jag iaf krypa ner i sängen. Natti natti

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Jaha då har man nyss kommit hem från jobbet klockan 05:30 ringer klockan igen. Dom här dagarna har bara jobbat kväll för emilia har varit hemma från dagis då hon varit jätte förkyld och hostig. Imorse hade vi ju även tid hos doktorn.
Skönt att man fick prata med en underbar läkare!!

När allt började i slutet av Juli så hade emilia en infektion (som inte behandlades) i magen, de har ju sen dess fortsatt med magont, diaree och viktnedgång och efter en mag och tarminfektion så kan man bli laktosintolerant förklarade läkaren och emilia har troligtvis blivit de efter infektionen och då tarmluddet förstördes. Men de kan även försvinna... Men som sagt så ska vi kolla regelbunden vikt och fortsätta med maten som vanligt. Så om 2 månader så ska vi ha kontakt med läkaren igen och ha en uppföljning och se om de är lika eller inte.

Är de fortfarande inga förändringar påbörjar dom en utredning om laktos/gluten.


Så nu blir de en kvälls macka och sen sängen.
Och jag ber till gudarna att hon INTE är gluten eller laktosintolerant!

Natti natti

Ännu en helg över..

publicerat i Allmänt;
Söndag och ny arbetsvecka - Skönt!
Jag hoppas att de blir en vecka utan VAB nu! I veckan så ska nämligen emilia till doktorn igen - Fick ringa BVC  förra veckan IGEN och dom ville att hon skulle få träffa en läkare så fort som möjligt tyvär så hade inte hennes läkare någon tid förns i slutet på September så vi fick en annan läkare som va händig på barn!

Sen Orsa så har hon fortfarande besvär med ont i magen och diarre jag har även märkt att hon rasat i vikt =( tur hon har att ta av! Så nu går man liksom som på nålar eftersom hon även minskat i vikten...

Även hennes dagmamma tycker att hon inte är sig lik... Suck =(
Fast de är ju inte så svårt att se att de är nåt som inte stämmer då hon är mer trött, sur, lättstött och gråter för ingenting. Vi får helt enkelt se hur de blir!

Fredag

publicerat i Allmänt;
Ännu en vecka som gott fort. Fast jag bara har jobbat en dag den här veckan =( VAB i måndags jobba igår och VAB i helgen.. På kvällarna har jag tränat och på dagarna har jag varit med emilia.
De har ju inte direkt varit någon fartfylld vecka precis.

Emilias HM paket börjar rulla in eftersom =))) fick ett i tisdags och ett igår så nu återstår de 2 paket.. De råka bli en herre jösses massa kläder men de ska ju vara vinterkläder, vanliga kläder, underställ , mössa o.s.v så de rullar iväg.

Ja som sagt så finns de inte så mycke att berätta så jag tar väl åh fortsätter med att tvätta ..

Hej hej