Dagmar stormen

publicerat i Allmänt;









Som så många andra så kom jag inte iväg till jobbet imorse...
Vilken fruktansvärd katastrof!!!!

Tisdag 20 december

publicerat i Allmänt;
Jag har iaf bestämt mig för att vänta med nedtrappningen tills efter nyår... Känner att de inte är så smart att göra de just nu mitt iallt julstök och stress...
Så så får de blir!! En ny start på året =)

Julklappar är färdighandlade förutom till sven vet liksom fortfarande inte vad jag ska hitta på :S julskinkan klar, köttbullarna klar men sen så ska de ju handlas en del så de får vi nog ta åh göra i morgon eftersom jag jobbar torsdag kväll visserligen skulle man ju kunna handla när jag slutar kl 8 slipper man alla människor och trängas!

Ja de är härligt med jul, eller vad säger ni? :P


helt ärligt så håller jag faktiskt på att gäspar ihjäl mä - lika bra att lägga sig!
Så jag säger god natt jag . . .

ingenting går smärtfritt!

publicerat i Allmänt;

Utsättning sertralin

Utsättning sertralin är termen som används för att sluta med sertralin på ett kontrollerat sätt. Att plötsligt avbryta behandlingen kan resultera i utsättningssymptom, medan en nedtrappning av dosen minskar den risken. Det viktigaste när det gäller utsättning sertralin är att gradvis minska dosen under en period av flera veckor.  Risken att drabbas av utsättningssymptom med sertralin varierar och beror bl.a. på hur länge behandlingen har pågått, hur stor dos man tagit och hur snabbt dosen trappas ned.

 

Sertralin utsättningssymptom

Vanliga utsättningssymptom för utsättning sertralin omfattar bl.a. yrsel, domningar, sömnproblem, upprördhet eller ångest, huvudvärk, illamående, kräkningar och skakningar. Oftast är symptomen lätta eller måttliga, medan för vissa personer kan utsättningssymptomenen vara allvarliga.

Normalt visar sig symptomen inom de första dagarna och avklingar inom ett par veckor, för vissa personer försvinner de senare, efter 2-3 månader eller mer.

 

 

 

Jag måste ju säga att de känns ju lite nervöst =( Detta är saker precis som jag hade när jag va så där risig och jag vill verkligen INTE känna av dom.. Tyvär så måste jag ju gå igenom de eftersom jag inte vill äta medicinen om de inte är så att jag behöver!

Om jag börjar i morgon med nedtrappningen så tar de ju bara nån dag innan man kan känna av - jag blir verkligen skeptisk men jag ska klara de frågan är ska jag vänta tills efter jul?? Kanske hela julen blir förstörd :S

 

??????????

 

2011-12-13

publicerat i Allmänt;
De har gått 7 månader sen jag började med min medicin och nu har jag bestämt mig för att jag vill sluta!
Bokade en telefontid med min läkare så nu har vi kommit överens om en nedtrappning på 1 månad - dock kan de ju ta längre tid beroende på hur jag mår när den trappas ner.
Jag hoppas at de ska gå "smärtfritt" de jag är rädd för är att jag ska få såna där hemska panikångest attacker :S . . Läkaren sa ju att jag säkert skulle få de men behöver ju inte bli av de värsta slaget eller kanske bara någon gång ibland, men de visar sig jag hoppas att de som sagt ska funka bra. Blir de katastrof ja... då är jag nog helt enkelt inte redo för detta. Men den dagen den sorgen =) I morgon börjar jag nedtrappningen =))))))


Nu ska de slutas att knapra  piller :P Mot nya glada dagar UTAN medicin!!!


Saknad

publicerat i Allmänt;

Saknaden och klumpen i magen efter denna lilla varelse kommer över mig ibland..
... Mammmas Cleya ♥

lördag

publicerat i Allmänt;
Lördag hela dan.. ja den dagen sprang ju bara iväg åh inte blev de nå handlat av julklappar heller :S
Jag vaknade liksom efter 11 idag... Hm de va ju riktigt länge sen som jag sov så länge. Får helt enkelt göra ett nytt försök i morgon =)

Min lilla familj har som sagt åkt till funäsdalen - Själv jobbar jag på kvällarna 16-21 inte världens längsta dagar vill jag mena. Jag är resurs just för tillfället då dom behöver hjälp med en "brukare" som dom har problem med så mina arbetspass går ut på att endast ta hand om den personen... Där i mellan hjälper jag till med de andra orka vara sysslolös och vänta på att tiden ska gå.

Även om de är tyst, lugnt och skönt här hemma så saknar jag mina hjärtan ♥ ingen emilia som ropar på mamma i tid och otid och ingen sambo att skeda med :P hehe ja så kan de ju va.

Just nu spelas musiken på högsta volym och fy vad skönt att bara få vara och fundera...

Nja dax att göra mig klar och sen bege mig iväg!
Ha en trevlig kväll =)