Lite mer bilder

publicerat i Allmänt;
Nä nu får de vara färdi klickat på datorn.. Klockan är bara 05.55 och jag har varit vaken sen 02.30 Jag måste nog göra ett försök till att somna om-
 
God natt ... God morgon kalla de va ni vill =) Jag kryper ner iaf

Förvärkar delux

publicerat i Allmänt;
Jag har fått för mig att vi inte kommer hinna in på förlossningen när det är dax ... Kommer säkert vänta för länge hemma för att jag tror de bara är förvärkar :/
De här med värkar är liksom inte "min grej" med emilia gick vattnet så de gjorde sig själv att vi åkte in och dagen efter satte dom igång mig för att jag aldrig fick värkar å då blev de en jäkla fart på smärtan.
 
Kan ju hoppas på att vattnet eller nåt går så vet man med säkerhet att de börjar bli dax .. slipper man bli "lurad" av falskt alarm för man tror de är är full fart på värkarna eller tvärtom att de är på allvar och bara väntar hemma.
 
Men å andra sidan så känner nog kroppen igen och kan alla singnaler när det är på allvar =) så det blir väl nog säkert bra!
 
Jag ska iaf ta denna smärta med förvärkar och fortsätta måla! 
 
ha en bra tisdag..
 

20 september

publicerat i Allmänt;
14 dagar kvar - och nej jag känner ingenting men nästa vecka vore ju himla bra om de kunde bli =) Ja vi siktar in oss på nästa vecka helt enkelt.. Som att jag kunde bestämma de och just nu önskar jag att jag kunde de.
Har varit till BM idag på kontroll och allt va så bra så. Så nu har vi bokat in en 41 veckors kontroll ifall de inte har kommit någon bäbis. 
Men både jag och BM tror att de kommer komma tidigare än beräknat datum så vi får helt enkelt hoppas på de oxå¨.
Mamma har fått "jourtjänsten dagtid och Anna nattetid då Emilia är hemma 
 
För övrigt så sover jag bort dygnen - räcker med att bädda sängen eller ordna middag så behövs de vilas. Jag har alldeles för mycke krämpor som tar ihjäl mig och gör mig jätte trött så längtan efter att få bli "smal" igen är enorm, kunna röra sig normalt och gå normalt! 
 
"halvprövade" bärsjalen jag beställde och den kändes sjukt skön och bekväm - fast för dom slantarna så bör de ju vara bra oxå!
Måste bara lära mig hur den funkar riktigt.
 
Men nu ska jag nog kasnke ta och vila lite IGEN och sen försöka ta tag i att vika tvätt.
 
 
 
 
 
 
 

Gruvsamt!

publicerat i Allmänt;
Nu börjar det bli gruvsamt inför förlossningen... Även om man varit med om det förut och allt gick bra och inget uttraget så är jag faktiskt jätte nervös.
Visserligen så är väl de helt normalt men endå..Det kan ju faktiskt bli när som hellst nu och man vet aldrig om man vaknar på natten och de är dax att åka in. 
Men vare sig jag är nervös, rädd och tycker de känns lite halv jobbigt så blir det nog bra...
 
Så det bästa vore om det satte igång hellst nyss så slipper jag gå och gruva mig , då är det liksom klart sen och vi får äntligen träffa och se de lilla underverket som bott i magen i 9 månader ♥
 
Längtas!

Lördag

publicerat i Allmänt;
19 dagar kvar och förhoppnngsvis INTE en dag till tills de är dax. Jag har nu fått kryckor för att jag helt enkelt inte kan gå. Det kändes rätt ok igår de gånger jag gick sen att de gör ont hela tiden endå  .... ja de är ju så. 
Men de är inte kul när det gör så ont att måsta ha hjälmedel för att kunna gå någolunda och ändå är det inte de lättaste att försöka gå.
Jag kan inte annat än säga att de tär på en och krokodiltårarna kommer i tid och otid.
 
Men förhoppningsvis så blir inte alla dagar lika och sen att lill trollet vill vara vänlig att komma före beräknad tid =)) ♥
 
Nu ska jag bara samla lite kraft till att orka masa mig ner och städa Mollys bur sen vore de väldigt bra om jag klev ur soffan och klädde på mig först :) Men jag ska nog allt vila en stund till först... kanske...
 
....Japp de ska jag de =)
 
 
 

Onsdag hela dan...

publicerat i Allmänt;
Jag har nyss lämnat Emilia vid bussen så nu latar jag mig lite innan jag måste göra mig i ordning.
Ska vara hos barnmorskan kl 09.00 och sen ska jag vara på ett annat besök kl 11.15 ... Jag har igentligen ingen ork eller lust med nåt av besöken idag då jag knappt fått någon sömn alls i natt :/
Smärta från h-vete och ett litet frö som sparkar och boxar i den nu jätte trånga magen.. Sprungit på toaletten ett 10 tal gånger varit upp och ätit o.s.v
 
Så ja jag skulle hellst vilja bädda ner mig i sängen och dra täcket över huvet! Men icke.
Nee klockan tickar så de är nog tid att göra sig klar om jag ska hinna bli klar - Inget går ju direkt fort nu för tiden =)
 
Hej hej!
 
 
 

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Det märks att de snart bara är 4 veckor kvar  och att det är på sluttampen. Jag är extremt less på detta nu och jag vill bara kunna röra mig normalt utan att de känns som att någon håller på att slår ihjäl en för att det gör ont och att kunna andas och få luft ordentligt.!!
 
22,5 kilo och förmodligen nåt kilo till hinner jag nog lägga på mig innan det är dax - pust.
Så nu är det bara att vänta...å vänta, de blir säkert långa 4 veckor.
 
Från det ena till de andra så funkar det jätte bra i skolan för Emilia =) ♥ Hon trivs och tycker det är roligt så på eftermiddagarna har vi en trött tjej och det blir tidiga kvällar.
På morgonen följer jag alltid med emilia till bussen och hämtar sedan henne vid bussen, hon är riktigt duktig och tar den "uppgiften" på allvar.
 
Så duktig så stor och snart blir hon storasyster ♥ ♥