Just nu....

publicerat i Allmänt;
....Skulle jag kunna göra vad som hellst bara jag fick röka en ciggarett. Bara för att få känna att de faktiskt inte alls smakar gott efter att ha varit utan så länge. För ja här röks de fan inte under någon graviditet - Man har ju inte bara sig själv att tänka på och så ego är då inte jag.

jag rökte inte med Emilia och jag gör de inte nu heller.
Även om jag skulle vilja smaka ibland. Men inte ett enda bloss jag tagit sen de visade ett plus på stickan..

Men som sagt just nu hade jag velat röka - jag vet ju att de suget försvinner på nån minut så jag kan lika gärna trycka en frukt ist - Mycke nyttigare oxå =))
Så de är inget synd om mig BIT IHOP!


Japp frukt får de bli =)

Påsken

publicerat i Allmänt;
Påsken har som vanligt varit lugn - De senaste åren så har den varit de sen har de varit många år den har varit välldigt onykter, men de är ett annat kapitel de.

Jag har jobbat alla dagar utom långfredan åh då blev de grillning =) både till lunch och middag.
Underbart gott - finns inget godare än grillat! Svågrar svägerskor och grannar va här åh de va riktigt kul. Jag kommer leva på de skratten länge - MYCKET länge!

Igår åkte Sven och Emilia till fjälls och eftersom jag jobbar så fick jag stanna hemma. Med andra ord så har de varit en väldigt skön påsk... Med härligt umgänge, jobb och egen tid =)


Nu kallar jobbet - ha trevlig Söndag

Handlat...

publicerat i Allmänt;
Regnsätt till emilia ♥
snuttefilt den lilla.. =) ♥
Nytt spjälskydd eftersom de som emilia hade har tydligen fått ben och sprungit bort ...
Sängmobil...
Snart har halva graviditeten gott och jag börjar känna mig jätte stressad...
Tiden hit har gott så fruktansvärt fort - när man är gravid ska väl tiden näst intill stå still! allt brukar ju kännas som en hel evighet... Men inte nu och de är kanske därför som jag börjar känna den inre stressen för att hinna allt.
God natt ♥

1 April

publicerat i Allmänt;
Jag har verkligen kommit av mig helt på den här sidan =( De borde ju vara nu som lusten skulle finnas men de gör den helt enkelt inte.
Kan ju iaf berätta lite av vad som hänt/händer åh sker just nu. Jag har bla legat inne i Hudik för misstänkt propp i lungan... Mindre roligt åh lite av en dödsångest! Som tur är/va så hitta dom ingen propp ultraljud på ben, hjärta prover mm mm gjordes dock kunde dom inte göra skikt röntgen....
Spekulationer så som sviter på lungan sen influensan till diskbråck - oxå en undersökning som jag inte kan göra.

Min läkare och jag kom överens om att så länge smärtan inte blev värre åh andfåddheten inte tog kol på mig så fick de vara.
Sjukskriven från jobbet men har jobbat hela veckan åh de har då gott himla bra så förmodligen så är jag nog frisk nu =))


Anledningen till att dom stora undersökningarna inte kunde göras är att jag är gravid så de är alldeles för riskabla risker för barnet så därför fick dom göra en massa andra undersökningar..   I sep är de tänkt att de lilla livet ska komma ut ♥ -  Emilia ska äntligen få bli storasyster och Sven ska äntligen få bli Pappa ♥


Så trött, fet och hungrig de är vad jag är nu =)
Om 3 veckor är det ultraljud och har även börjat känna dessa små "stötar" ... De är så mysigt!
Även i Maj är det dax att skola in Emilia på skolan - Jag får verkligen ångest över de... I augusti ska hon stå på busshållsplatsen och åka med bussen upp till skolan.. =( sen när blev hon så stor???? hon kommer alltid att vara min lilla tjej!!! ♥


Nog för idag men en liten uppdatering om vad som sker har de ju blivit iaf. =)